EKVI-map - 'Hestens landkort'.

EKVI-map udspringer af mine to andre tilbud 'Ekvipage-test' og 'EKVI-match'.
 
'EKVI-map' skiller sig ud ved at have hovedfokus på selve hesten!

🔴 Hvordan er din hest skruet sammen mentalt ?
🔴 Hvordan trænes og indlærer den bedst nye ting ?
🔴 Hvordan er din hest's fysiske kapacitet ?
🔴 Har din hest skjulte talenter der kan udnyttes ?

Det samlede billede af din hest svarer på spørgsmål på kryds og tværs, for tingene hænger sammen fysisk og mentalt - ligesom hos os mennesker. 
Ikke to heste er ens - en indgangsvinkel der virker på den ene hest, virker ikke nødvendigvis lige så godt på den anden. 
Fysiske udfordringer løses også meget forskelligt fra hest til hest, og det kræver indsigt i den enkelte hest for at for at komme fra A til B på den klogeste og mest smidige måde.

Vi har en tendens til at låse os i vaner og overbevisninger som ryttere, som kun kan løses op ved at få andre øjne på sagen.

En 'EKVI-map' giver dig både indsigten og overblikket i forhold til din hest. 

En EKVI-map koster kr 650,- 
Varighed : ca. 60 min. - som er en kombination af at jeg ser hesten i træning, og gennemgår hesten, sammen med rytteren.
Jeg laver efterfølgende en analyse-oversigt, som eftersendes på mail.
En 'EKVI-map' udføres hjemme hos dig, i jeres vante rammer, hvor hesten agerer mest naturligt og som den plejer, så jeg får det mest retvisende billede.

Jeg udfører stadig 'Ekvipage-test' (for den etablerede ekvipage) og 'EKVI-match', (v/ hestekøb) - hvor fokus både er på hest, rytter og samspil, som du også kan læse mere om på denne webside.
 
 
Følg desuden aktivitet med inspiration, tips, oplæg til debatter m.v. på :
    👍 facebook.com/holistiskhestesport