Coaching

Det er vigtigt at pointere at coaching ikke det samme som mentaltræning!
Mentaltræning er en mere dybdegående metode jeg bruger når situationen er "brændt sammen" for rytteren, hvor der er behov for at dykke ned i lagringen af problematikkerne.
(Se menuen for mere information om mentaltræning)

Coaching er derimod en åben samtaleform med spørgeteknikker der får rytteren til at kigge indad og analysere på de ubevidste svar og løsninger der kommer på de bevidste spørgsmål og problematikker.

Coaching hos mig kan foregå på flere måder :

* Under ridning.
* Personlig konsultation - hos dig eller mig.
* Via telefon eller mail (mod forudgående aftale).

Nogle ryttere behøver kun en enkelt coaching-session, andre benytter sig af min coaching i perioder, hvorefter de så arbejder med tingene selv, og så vender tilbage på et senere tidspunkt for en sparring, et "tjek-up" eller en opfølgning. 
Det kan også være hvis der opstår et behov for en genopfriskning, eller hvis en ny situation opstår, hvor der atter er brug for sparring/coaching. 

 

Coaching er ikke kun effektivt som enkeltstående metode, coaching kan også bruges som opfølgning på andre ting - mange af mine tidligere kunder bruger mig til coaching efter en Ekvipagte-test, en EKVI-MATCH, en enkeltstående konsultation eller et træningsforløb - det kan enten være for at genkalde teorien, for at opsummerere,- eller som sparring på den løbende situation.

Jeg vægter disse opfølgninger meget højt, da det både er en fornøjelse at kunne bidrage med min støtte og sparring, men det er også en gave at følge den videre udvikling - og de fremskridt der sker for både heste og ryttere.

 

Følg også aktivitet med inspiration, tips, oplæg til debatter m.v. på :
👍 
facebook.com/holistiskhestesport