Ekvimap - 'Hestens landkort'.

Ekvimap udspringer af mine to andre tilbud 'Ekvipagetest' og 'Ekvimatch'.

'Ekvimap' skiller sig ud ved at have hovedfokus på selve hesten!


🔴 Hvordan er din hest skruet sammen mentalt ?


🔴 Hvordan trænes og indlærer den bedst nye ting ?


🔴 Hvordan er din hest's fysiske kapacitet ?


🔴 Har din hest skjulte talenter der kan udnyttes ?Det samlede billede af din hest svarer på spørgsmål på kryds og tværs, for tingene hænger sammen fysisk og mentalt - ligesom hos os mennesker. 


Ikke to heste er ens - en indgangsvinkel der virker på den ene hest, virker ikke nødvendigvis lige så godt på den anden. 


Fysiske udfordringer løses også meget forskelligt fra hest til hest, og det kræver indsigt i den enkelte hest for at for at komme fra A til B på den klogeste og mest smidige måde.Vi har en tendens til at låse os i vaner og overbevisninger som ryttere, som kun kan løses op ved at få andre øjne på sagen.En 'ekvimap' giver dig både indsigten og overblikket i forhold til din hest. Jeg bruger i alt omkring 2 timer på at lave testen, hvoraf den aktive del med hest og rytter er på ca. 60 min.


En ekvimap udføres på ridebane, som er en kombination af at jeg ser hesten i træning, og gennemgår hesten, sammen med rytteren.


Jeg laver efterfølgende en analyse-oversigt, som eftersendes på mail.


En ekvimap udføres hjemme hos dig, i jeres vante rammer, hvor hesten agerer mest naturligt og som den plejer, så jeg får det mest retvisende billede.Jeg udfører også 'Ekvipagetest' (for den etablerede ekvipage) og 'ekvimatch', (v/ hestekøb) - hvor fokus både er på hest, rytter og samspil, som du også kan læse mere om på denne webside.

Alle testtyper kan både foregå on-line, (live eller ved videoudveksling), eller ved personligt møde.

_________________________________________________________________________________________

 

Følg også aktivitet med poster, blogs, tips, oplæg til debatter m.v. på mine 2 Facebook-sider :

facebook.com/unikekvipage

&

facebook.com/holistiskhestesport

Del siden