Få ”læst” dig og din hest via en

Ekvipagetest!

 ·Hvordan virker I sammen ?

·Hvordan er kommunikationen mellem jer ?

·Hvilken type er din hest ?

·Hvilken type er du ?

·Hvad er jeres svagheder og styrker som ekvipage?

·Hvad vil være jeres arbejdsopgaver ?

 

·Træningspsykologi til dig og din hest !

·Træningsfysiologi til dig og din hest !

_____________________________________________________________________ 

Ekvipagetesten kan både være en øjenåbner, problemløser eller en bekræftelse af at du og din hest har fat i den røde tråd.

Den kan svare på ting som du ikke kan finde svar- eller forklaring på !

Sætte fokus på hvorfor din hest reagerer som den gør !

Afdække om jeres træning fungerer optimalt - eller hvor/hvordan der kan sættes ind.

Forklare hvordan indlæring af nye ting og øvelser optimeres bedst muligt hos lige præcis din hest !

Men testen viser også hvordan du som rytter arbejder- og fungerer fysisk og mentalt !

__________________________________________________________________________________

Svarene på de mange spørgsmål rytteren kan have, ligger til frit skue i træningen, omgangen og kommunikationen mellem dig og din hest !    Men - det kan være meget svært at 'læse', tyde og forstå når man selv er en del af situationen, enten fordi man leder så intensivt efter svar at man ligefrem kan blokkere, og derfor ganske simpelt ikke kan "se skoven for bare træer" - eller også fordi svarene måske ligger gemt andetsteds end man lige forventer.

Det kan særligt være svært at gennemskue hvis man har haft hesten gennem længere tid - eller mange år - da vaner, mønstre og overbevisninger herved let kan komme til at skygge for svarene, sløre rytterens indsigt - samt umuliggøre objektiviteten.

 

Jeg kan hjælpe dig med at gennemskue situationen, bryde mønstre og rådgive dig med hvor/hvorfor/hvordan du skal sætte fokus- og arbejde videre !

 

Du behøver ikke have deciderede problemer for at få noget ud af en ekvipage-test.  Det er altid sundt at få andre øjne på dig og din hest, og få en analyse af hvordan I fungerer sammen.  Testen kan også bruges som et redskab, eller som støttehjælp til jeres fokus-områder.  Der er hverken 2 heste- eller 2 ryttere der er ens, vi er alle unikke med hver vores svagheder og styrker, og konstellationen mellem ryttertype / hestetype gør derfor også enhver ekvipage unik - det være sig i en sammensætning der enten er let- eller kompleks. 

 

Jeg kan hjælpe dig med at få det bedst mulige ud af træning, samvær- og kommunikationen mellem lige præcis DIG og DIN hest !

 

Jeg bruger i alt omkring 3 timer på at lave testen, hvoraf den aktive del med hest og rytter er på ca. 60 min.
En ekvipagetest udføres på ridebane, som er en kombination af at jeg observerer/analyserer hest og rytter under ridning, og at jeg gennemgår hovedtrækkene i mine oplevelser med rytteren, samt at vi tager en snak om ekvipagen, helt generelt.

Jeg udfærdiger efterfølgende en uddybende testrapport til rytteren, med min samlede konklusion og evt. forslag til opfølgende arbejde, som efterfølgende sendes via mail.

Det er ikke noget krav at du er dressurrytter, testen kan udføres uanset hvilken disciplin du udfører med din hest, grunden til at testen skal foregå på en ridebane er at jeg kan se dig og din hest fungere sammen.

Testen udføres hjemme hos dig, i jeres vante rammer, hvor hesten agerer mest naturligt og som den plejer, så jeg får det mest retvisende billede.

Testen kan både foregå on-line, (live eller ved videoudveksling), eller ved personligt møde.

________________________________________________________________________________

Følg også aktivitet med poster, blogs, tips, oplæg til debatter m.v. på : 

Del siden