Kunde-udtalelser

"En 'Ekvipage-test' hos Mette Hauge er guld værd !
Den er så grundig og gennemarbejdet.
Vi har fået det lavet, og det er virkelig værdifuld læsning.
Man finder ud af om man er på rette vej, eller om man kan arbejde bedre sammen med hesten på en anden måde.
Det er noget alle burde få gjort !"

Louise H. Christensen Klemmensen
for Kristine Christensen, Ryomgaard.
Dressur/Spring-rytter 

_________________________________________________________________________________________

"Mette Hauge er bare helt igennem fantastisk!
Hun har igennem sin mentaltræning hjulpet mig over "bjerge" af div. frustrationer. Kan kun give mine aller aller bedste anbefalinger!"

"Konsultationerne ved Mette Hauge var hver en øre værd og jeg ville ikke tøve et øjeblik med at søge råd hos hende igen hvis det skulle stramme til en anden gang."

Nickie Trads Nilsson, Ålborg

Konkurrencerytter - Islænder, Sport.

_____________________________________________________________________

"Jeg har en vanskelig hest både fysisk og sind, det har været meget svært at bede nogen om hjælp da hans menneske tillid var lig nul.

Jeg så så et opslag om Mette og opdagede at det var dén Mette Hauge jeg stod i stald med for ca 20 år siden, tænkte jeg : "YES! Hende kan jeg bede om det!" - for sådan som jeg husker Mette så er hun super opmærksom på hestenes grænser - og sådan er hun stadig, oplevede jeg da hun kom på besøg.

Lukas har sunket lænd og vanskeligt sind og som ejer og træner kan man stirre sig blind på nogle ting og føle man ikke rigtigt kan komme videre, det er så yderligere ekstra vanskeligt når man ikke regelmæssigt har kontakt med kompetente heste folk. 

Lukas og jeg havde stor glæde af konsultationen med Mette Hauge,- hun forstår at sætte ord på det hun ser så man forstår det, man får hjælp til at komme videre derfra hvor man stod og man får også alle de gode ting at vide som man måske ikke lige så, fordi man stirrede sig blind på noget andet. 

Vi ser frem til at få fulgt op på tingene, hvor vi har aftalt at jeg sender lidt video når jeg engang kommer på ryggen af ham.

Vi har været så glade for konsultationen - og til andre kan det kun anbefales at få besøg af Mette Hauge - uanset om du rider eller arbejder fra jorden, så kan hun hjælpe!

PS: Lukas har været noget blæret siden Mette Hauge's besøg. :-) "

Heidi Jørgensen 

Horsemanship, Ebeltoft  

__________________________________________________________________________

"Da jeg havde Mette Hauge ude og undervise mig første gang, blev jeg meget positivt overrasket !


Mette Hauge lavede grundige observationer og kunne hurtigt fortælle, hvad jeg skulle arbejde med for at få det optimale ud af vores træning.

Mette Hauge blev hurtigt udnævnt til min faste underviser!

Jeg vil helt klart anbefale Mette Hauge til andre ryttere, der vil opnå det optimale i deres træning - eller til dén rytter, der blot har brug for et par rosende ord og et kæmpe selvtillids-boost, for dét Mette Hauge også fantastisk til.

Stor ros og tak til Mette Hauge, som har fået mig og min hest på rette spor igen
!"

Rikke Tarkov Jensen, Hadsten
Dressurrytter

_____________________________________________________________________________________

"Jeg har haft store problemer med stress og negative oplevelser med min hest det sidste lange stykke tid - så da jeg læste om Mette Hauge - så tænkte jeg at det var værd at prøve.

Vi havde bestilt en 'Ekvipage-test' - og det var en super positiv oplevelse : 

Det er helt utroligt at Mette Hauge på så kort tid kan se hvordan samspillet er mellem hest og rytter !

Vi lavede nogle øvelser med afspænding, da min hest og jeg meget nemt stresser - og vi fik nogle gode øvelser med hjem også.

Et par dage efter Mette Hauge's besøg, fik jeg en udførlig udredning på 6 sider, hvor man på skrift får det, man har snakket om til 'Ekvipage-testen'. Den har jeg brugt mange gange siden - for lige at huske, hvad det var hun sagde til testen.

Øvelserne har vi brugt siden, og idag var jeg til undervisning for første gang efter Mette Hauge´s besøg, og min underviser var glædeligt overrasket!
Hun sagde lige frem, at hun aldrig havde set min hest trave så frit og med så meget sving - samtidig med at han var afslappet !

Jeg glæder mig allerede til næste gang Mette Hauge kommer ned til os på Fyn, for at genopfriske tingene, og så hun forhåbentlig kan se fremskridt siden sidst.

En 'Ekvipage-test' kan varmt anbefales!"

Lisbet Frank Mikkelsen, Fyn
Dressurrytter

_______________________________________________________________________________________

"Jeg har haft fornøjelsen af at have mine heste opstaldede ved Mette Hauge.

Mette bemærkede over en periode at jeg mistede lysten til at ride dressur og stævner, og til næste stævne tog Mette med og observerede hvad jeg gjorde på stævnepladsen.

Da stævnet var slut fortalte Mette mig om de observationer hun havde gjort, og jeg fik efterfølgende nogen gode psykiske værktøjer til at komme videre.

Allerede til næste stævne var jeg glad for at komme ud igen og nød stævnelivet som jeg altid har gjort det !

Jeg vil til en hver tid anbefale Mette Hauge og bruger dagligt de råd hun gav mig – også udenfor hestesporten."

Dorte Vestergaard, Hadsten
Dressurrytter
______________________________________________________________________________________


"Jeg havde booket Mette Hauge til en ’ekvipage-test’ gik ind til denne test med åbent sind, og havde nok tænkt inden, at jeg kunne tage det med mig jeg kunne bruge, og ellers tage det som en oplevelse.

Jeg har i mange år redet på mine præmisser og nok ikke tænkt så meget på hesten, og det har også gjort at jeg har haft en meget svær hest, som jeg har haft siden han var ca. 3 år og har selv tilredet ham.

Vi gik igang og jeg opvarmede på samme måde som jeg altid gør.

Mette sidder blot og kigger og notere ned.

Efter nogen tid kommer hun ind på midten og spørger ind til flere ting, og kan se/mærke på hesten at den ikke altid har været, som den er nu - og hun rammer helt plet med de ting hun har observeret!

Vi snakker meget om fortiden og fremtiden, og hun kan se at jeg er i den helt rigtige retning på hestens præmisser, og kan mærke på den, at den er i sit rette element. Og jeg kan kun give hende ret, den yder sit bedste hver dag og vil gøre alt for mig idag - hver ridetur er en fornøjelse.

Det er generelt en spændende snak vi har og nogle meget rammende iagttagelser Mette gør sig!

Efter at have læst "rapporten" der efterfølgende blev sendt til mig på mail, fik jeg nærmest helt tårer i øjnene, fordi jeg nu vidste at det er den rigtige vej vi går, og selvfølgelig kan øge det endnu mere, men bare det at have fået en "professionel" til at kigge på os og vide vi er på rette spor har været en fornøjelse og alle burde prøve det!

Jeg vil klart anbefale Mette Hauge, hvis du har brug for et skub i den rigtige retning for både din egen og hestens skyld, også selvom du syntes at det du gør, og den undervisning du får i dagligdagen er det helt rigtige."

Christina Holst, Århus

Dressurrytter

"Mit møde med Mette Hauge var blevet planlagt på baggrund af, at min hest og jeg skulle finde mere ro som ekvipage i konkurrence situationen. 

Vi blev mødt af en ro, forståelse og proffesionalisme fra Mettes side, hvor hun som udeforstående og på trods af, at det var vores første møde lavede en "spot on" ekvipagetest af os.. 

Der var en forståelse af både min hest og min psyke og reaktionsmønster som var helt uovertruffen. 

Vores fokus punkter blev ridset op og de øvelser vi rejste derfra med gjorde, at vi til vores næste stævne lavede vores bedste samarbejdsmæssige præstation i år.

Mette er en super dygtig, behagelig og interesseret person, som virkelig brænder for det hun laver. Hendes engagement i ekvipagen er smittende og man får bare lyst til at yde sit aller yderste og komme igen og lære mere.."

Nickie Trads Nilsson, Ålborg

Konkurrencerytter – Islænder, Sport.


"Jeg har fået lavet 'ekvipage-tests' ved Mette Hauge, på begge mine ponyer, den ene er en welsh-vallak sec B, og den anden er en shetlænderhoppe. Jeg arbejder kun fra jorden med dem - og det var super at få dem vurderet! 

Vallakken blev først testet på et tidspunkt hvor jeg var "kørt fast" og klar over at vi skulle have hjælp. Så et arrangement med Mette Hauge i mit nærområde var en rigtig godt investering. 

Senere skulle jeg selvfølgelig også prøve med hoppen og det er fantastisk som Mette Hauge rammer rigtigt på deres personlighed! 

Jeg kan absolut anbefale andre heste-ejere at få en session med Mette Hauge!"

Helle Thomsen 

Agility/Horsemanship, Suldrup - Nordjylland

_______________________________________________________________________________________

"Min hest; Thor og jeg var MEGET glade for Mette Hauge´s besøg.
Vi skulle have lavet en ’ekvipage-test’, og det var fint, at vi ikke anede, hvad hun gik efter, så det var en meget ærlig tilgang.
Hendes observationer var meget grundige, og hun fik fat i det væsentlige, og det
var bevægende at læse den rapport, som blev sendt til mig efterfølgende.

Jeg anbefaler Mette Hauge varmt!"


Bente Ulfsdatter Kaarsberg, Egå
Ride- og Hestefysioterapeut

"Mette Hauge har hjulpet mig med en ekvipagetest, og efterfølgende longering i dobbeltliner. 

Når man møder Mette i stalden forud for en ekvipagetest, fornemmer man straks at hun er meget opmærksom på det sammenspil der er mellem hest og rytter. 

Mette har været god til at beskrive disse observationer undervejs og efterfølgende, samt komme med gode forslag til hvordan samarbejdet med hesten kan effektueres fremadrettet. 

I mit tilfælde faldt valget på at arbejde med dobbeltliner, da det var der min hest umiddelbart ville have god effekt af lidt bedre muskulatur på ryggen. 

Alt i alt er jeg meget glad for samarbejdet med Mette, vi får nogle gode snakke om hvordan jeg forsat kan få det bedste ud af træningen med min hest."                   

Tina Kielsholm Jørgensen, Århus

Dressurrytter

"Jeg tilmeldte mig "Ekvipagetesten" pga nysgerrighed - og jeg har fået så meget konstruktiv respons, at 
jeg fortryder jeg ikke havde gjort det noget før! 

Jeg tvivlede inden mit møde med Mette Hauge, på nogle ting som gjorde mig usikker, i forhold til samarbejdet med min hest og den usikkerhed fik Mette manet til jorden, ved at se på os (hesten min og jeg) med andre øjne!"

Inge Vittrup Jensen, Løgstør

Allroundrytter; dressur/terræn.

"Min oplevelse da Mette Hauge var på besøg hos os var helt igennem fantastisk!

Mette er i sig selv en dejlig og åben person som virkelig lytter til en som rytter, og som formåede at finde fejl eller mangler ved min part og jeg som ekvipage.

Super dejlig oplevelse som varmt kan anbefales! :)"

Anne Mathilde Blak Christensen, Risskov

Allroundrytter; dressur/terræn/spring.

"Da jeg havde Mette Hauge ude til en ekvipage-test, blev jeg virkelig overrasket! Hun var så dygtig og sød og forstod virkelig hvordan mig og min pony har det sammen, og hun var super god til at forklare hvad jeg skulle gøre hvis min pony laver nogle numre.

Hun var virkelig dygtig til at sætte sig 100% ind i vores situation."

Catharina Barslev, Gilleleje

Konkurrencerytter, Military

"Det har for mig været en rigtig god oplevelse, at få lavet en ekvipage-test af Mette Hauge. Jeg fik bekræftet nogle af de ting, jeg fornemmede i forvejen om hestens og mit indbyrdes forhold og fik også nye vinkler på dette forhold.

Derud over observerede Mette nogle fysiske/ridemæssige forhold, der med fordel kunne arbejdes med. I en op følgende ”ridetime” hjalp hun mig med løsningsforslag.

Det har helt sikkert har betydning for vores videre uddannelse, som pludselig rykkede!

Glæder mig til flere timer med Mette Hauge."

Inger Kristoffersen, Århus

Dressurrytter

"Jeg havde fornøjelsen af en ekvipage test med Mette Hauge i sommers. Jeg havde kun lige haft min hest i et lille 1⁄2 år, og der var mange spørgsmålstegn i mit hoved. Da jeg har min daglige gang med Mette på Stenege Ridecenter, betød det rigtig meget for hende, ikke at vide ret meget om min hest på forhånd, hvilket jo først gav mening for mig da vi gik i gang med testen.

Mette har en helt afslappet, dog yderst professionel tilgang til tingene. Hendes afslappethed fik mig til at slappe af og hendes professionalisme gjorde mig 100% tryg ved situationen!

Jeg fik SÅ meget ud af min time med Mette, og det hele er i dag implementeret i min daglig omgang med min hest. Når jeg glemmer at trække vejret og ikke er afslappet, husker jeg lige tilbage på min time med Mette. Hvis jeg en overgang mister ”følelsen” af/med min hest, smider jeg sadlen og rider dressur uden, for at komme tilbage.

Mette har givet mig værktøjer som er super gode at bruge, både i skoven, ridehallen og til mig selv!"

Julie Grangaard, Århus

Allroundrytter; dressur/terræn.

 

Del siden