Coaching!

Det er vigtigt at pointere at coaching ikke er det samme som mentaltræning!

Mentaltræning er en mere dybdegående metode som jeg kun bruger når situationen er "brændt sammen" for rytteren, hvor der er behov for at dykke ned i lagringen af problematikkerne, for at løse op for situationen.

Coaching er derimod en åben samtaleform med spørgeteknikker der får rytteren til at kigge indad og analysere på de ubevidste svar og løsninger der kommer på de bevidste spørgsmål og problematikker.

 Coaching ved mig kan foregå på flere måder :

* Under ridning.

* Personlig konsultation hos dig eller mig.

* On-line.

* Via telefon eller mail.

Nogle ryttere behøver kun en enkelt coaching-session, andre benytter sig af min coaching i perioder, hvorefter de så arbejder med tingene selv, og så vender tilbage på et senere tidspunkt for en sparring, et "tjek-up" eller en opfølgning. 
Det kan også være hvis der opstår et behov for en genopfriskning, eller hvis en ny situation opstår, hvor der atter er brug for sparring/coaching. 

Coaching er ikke kun effektivt som enkeltstående metode, coaching kan også bruges som opfølgning på andre ting - mange af mine tidligere kunder bruger mig til coaching efter en Ekvipagte-test, en EKVI-MATCH, en enkeltstående konsultation eller et træningsforløb - det kan enten være for at genkalde teorien, for at opsummerere,- eller som sparring på den løbende situation.

Jeg vægter disse opfølgninger meget højt, da det både er en fornøjelse at kunne bidrage med min støtte og sparring, men det er også en gave at følge den videre udvikling - og de fremskridt der sker for både heste og ryttere.

 

OBS : Jeg bliver ofte kontaktet af forældre der ønsker coaching/mentaltræning til deres børn - men mine metoder er mere velegnede til den voksne rytter, da min tilgang kræver at rytteren selv er fuldt ud bevidst om problemerne, og er indstillet på at arbejde med sig selv.
Mine metoder kræver at rytteren evner at reflektere over egne tanker og handlinger.
Jeg kan ikke fjerne problemerne med en tryllestav, men jeg kan derimod give rytteren værktøj til at arbejde med sig selv, hvor jeg støtter og guider undervejs.
Jeg er af dén overbevisning at når vi selv skaber forhindringer og problematikker i vores eget sind, så er det mest effektive - og den rette løsning - også at vi selv løser op for dem.
Derfor tilbyder jeg kun coaching til voksne ryttere !

 

 

Følg også aktivitet med poster, blogs, tips, oplæg til debatter m.v. på mine 2 Facebook-sider :

facebook.com/unikekvipage

&

facebook.com/holistiskhestesport

 

Del siden